Моето студио е основано през 2012 г. и се намира в ж.к. Бъкстон, ул. Симеон Радев 70 в София, където провеждам фотосесии на новородени, бременни, деца и семейства. Все по-често правя и фотосесии на новородени в дома на клиентите ми. Студиото ми предлага и заснемане на място на празнични поводи за семействата (бейби шауъри, изписвания на новородено, погача, кръщене, рождени дни и т.н). Няколко пъти годишно организирам и външни фотосесии, които обявявам предварително. Сътруднича и на компании като Adidas, Pufies, Serdica Center, LC WAIKIKI, Butterscotch, MIS Sheepskin, AnnaVasily, Shano, Philip Morris, Dormeo, Canon, IKEA, Морско Конче, Ogilvy, Koko Pelli-Mana за заснемането на рекламни кампании, чиито лица са деца, снимам и за нуждите на по-малки бизнеси. Правя и специални фотосесии на деца, които участват в различни кастинги и подбор. От 2016 г. провеждам и индивидуални обучения в детска студийна фотография.

Специализирала съм фотография на новородени и бременни при Ана Бранд (САЩ), която е сред топ 10 фотографи на майчинството в света.

Желанието ми да предлагам все повече свързани услуги на нашите клиенти ме подтикна да създам Работилничката на г-жа Череша – дъщерна дейност, която се занимава с изработване на декорация за празнични поводи и най-различни аксесоари.

Студиото ми е отворено всеки делничен ден от 9 до 17:00, понякога снимам и през уикендите. Графикът ми е много натоварен, защото, освен ангажиран фотограф, съм и майка на три деца, ето защо е необходимо да резервирате фотосесията си предварително.

Аз и екипът ми сме на ваше разположение!