Hugs & Bows

Повечето хора ме познават като фотографката, която докато снима ,пее на децата, скача на един крак и държи поне 3 дрънкулки в свободната си ръка, но истината е, че брандът на Г-жа Череша започна от творенето на най- различни ръчно изработени неща, които са моята страст още от дете. Днес имам щастието да съчетавам двете си вдъхновения в едно – снимането и майсторенето, и съм безкрайно благодарна на всички, които са ми се доверили през последните 13 години не само да запечатвам най-ценните им мигове завинаги, но и да правя празниците им по-специални с украсите ни, подаръците, комплектите за кръщенета и много други.

След дълъг опит като арт дизайнер не само на нашите декори, но и за предавания като „Бригада Нов Дом“ и „Преди Обед“ реших да създам нещо посветено изцяло на вас, моите клиенти.
В Hugs & Bows правим ръчно изработени панделки по поръчка за момичетата и папийонки за малките джентълмени с надпис на името на детето или с първата буква на името му на латиница и кирилица, които радват малки и големи.

Направете специален подарък на вашето дете като се свържете с нас за да поръчате вашия персонален аксесоар!

Искрено ваша,
Г-жа Череша