Г-жа Череша в „Преди обед“ – Украса за детски рожден ден

октомври 16, 2020 siteadmin

Изключително се радвам да споделя с вас, че всеки четвъртък в този сезон на предаването „Преди обед“ по bTV с водещи Александър Кадиев и Десислава Стоянова, ще имам възможността да ви показвам как да си направите сами вкъщи украси, украшения и други интересни неща от различни бюджетни предмети и материали.

Правенето на декорации и красиви нещица от подръчни материали е моя страст от много малка и до ден днешен е неизменна част от работата ми в студиото и в работилничката – с моя екип на работа и деца вкъщи постоянно мислим какви нови интересни украшения можем да направим за нашите декори, а и за да украсяваме и правим домовете си по-уютни и цветни.

В първия епизод от поредицата ще ви покажа стъпка по стъпка как да направите една семпла, ефектна и много красива украса за детски рожден ден в домашни условия и бюджетни материали.

Вижте как във видеото:

Сигурна съм, че ще се забавлявате много докато правите декорацията за детското парти и ще се справите чудесно с украсата.

Ето и как се получи моята украса от видеото:

Много ще се радвам, ако споделите с мен и крайния резултат – пращайте ми снимки на страниците ни във Facebook – Работилничката на г-жа Череша или Г-жа Череша

Не пропускайте следващия епизод от рубриката, в който съм ви подготвила нещо много интересно и лесно за правене.

Следете и страницата на Работилничката на г-жа Череша във Facebook, където ще намерите много други идеи и вдъхновение за ръчно изработени украшения.

До следващия път!

Г-жа Череша